• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Tantrahieronta rentouttava hieronta

Verona Begin   / 26/04/2018

tantrahieronta rentouttava hieronta

Luon session tarpeidesi mukaan. Työskentelen kehon energiavirtausten, meridiaanien ja chakrojen kanssa. Haluan auttaa sinua avaamaan sydämesi, jotta voit kokea enemmän rakkautta elämässäsi.

Sessio voi olla esimerkiksi koko kehon tantra hieronta öljyn kanssa tai ilman. Otan mielelläni mukaan sessioihin myös shamanistista hoitamista ja seremoniallisia elementtejä, rumpumatkoja, hengitystyöskentelyä ja leikkiä. Nautin seksuaalisuuden ja seksuaalienergian parissa työskentelystä. Seksuaalisen elämänvoiman ympärillä on turhan paljon pelkoa ja väärinkäsityksiä. Koko kehon Tantra hieronta voi sisältää yoni- tai lingamhierontaa, eturauhasen hierontaa ja suuhierontaa, eli todellista kokovartalohierontaa.

Uskallatko alkaa nauttia elämästäsi? Käytän Tantra hieronnassa paljon kehoani hieromiseen. Minulle hieronta on kuin tanssia. Läheisyyden, kosketuksen, rentoutumisen ja hengityksen avulla voit herättää oman elinvoimasi!

Voit sanoa kyllä — rakkaudelle sinussa! Aistillinen koko kehon tantra hieronta, joka parantaa suhdettasi omaan seksuaalisuuteesi ja avaa tien naiselliseen voimaasi.

Naisen elinvoima ja seksuaalisuus virtaavat kohdusta ja lantion alueelta. Hoito voi auttaa sinua löytämään uudelleen yhteyden omaan vahvaan naiselliseen voimaasi ja muistuttaa sinua siitä, että seksuaalisuutesi on todellakin pyhää. Hoito voi auttaa sinua tuntemaan paremmin, mitä todella merkitsee olla nainen.

Sen voi auttaa sinua vapautumaan tunnelukoista, kuten syyllisyydestä ja häpeästä tai vanhoista käytösmalleista, jotka eivät palvele sinua enää. Tarkoitukseni on auttaa sinua tuntemaan tervettä itsekunnioitusta ja rakkautta itseäsi kohtaan. Tässä kokonaisvaltaisessa hoidossa yhdistän valmennusta, tantra hieronta ja shamanistista hoitamista. Hoito voi sisältää myös yoni-hierontaa.

Ovet sisimpään avautuvat, kun aika on kypsä ja kunnioitus on läsnä. Sisin on herkkä, elämää sykkivä, voimakkaampi kuin mikään muu. Anna kohdun ilon virrata. Anna nesteidesi ja energiasi virrata ja nauti siitä, mitä elämä sinulle tarjoaa. Syleile varjojasi ja tarkastele niitä rakkaudella. Anna rakkauden ohjata elämääsi. Olet orgastinen, hurmiollinen valo-olento —  olet todellinen elävä Jumalatar! Herätä aistillisuutesi ja alkukantainen voimasi.

Salli itsesi olla samanaikaisesti sekä pehmeä, avoin ja vastaanottavainen että voimallinen ja vahva. Päästä Shaktin voima vapaaksi, oma naisellinen voimasi, raaka ikiaikainen  voimasi, joka virtaa sielusi syvyyksistä ja Äiti Maasta.

Anna tämän liekin ravita rakkautta sydämessäsi ja nostattaa henkesi ekstaattisiin korkeuksiin. Aistillinen koko kehon tantra hieronta öljyllä hoitaa seksuaalisuuttasi ja avaa tien aitoon maskuliiniseen voimaasi.

Hieronnan tarkoitus on auttaa elämänvoimaasi virtaamaan koko kehosi läpi, auttaa sinua yhdistämään seksuaalinen energia sydämeesi, ja olla yhteydessä henkeen. Ylistä maskuliinista voimaasi, Shivan voimaa — maagista, elämän ja yhteisen luomisen voimaa. Syleile seksuaalisuuttasi, uskalla antautua elämän tanssitettavaksi.

Ole läsnä valoisammin ja selkeämmin, luo enemmän rakkautta ja ekstaasia. Ehkä kehityt jopa moniorgastiseksi …. Koe nelikätinen tantra hieronta, valitse sessio jossa sinua hierovat samanaikaisesti nainen ja mies. Tapahtuma on seremoniallinen sydänten kohtaamistila. Yhdessä luomme turvallisen tilan rajoineen, missä kutsumme alkukantaisen voimamme ja rakkauden tanssiin kanssamme. Rakastava spontaaniuden ja seksuaalisuuden leikki vapauttaa jumiutuneista käytösmalleista. Aito kohtaaminen tässä hetkessä ja kunnioittavassa ilmapiirissä, missä opit olemaan avoin omalle elinvoimallesi ja sille miten henkesi haluaa ilmentää itseään sinussa.

Tantrinen Leikki on vuorovaikutuksellinen kohtaaminen, jossa on selkeät rajat. Tähän liittyy tietoisuuden herkistäminen aktiivisuudelle ja passiivisuudelle, antamiselle ja ottamiselle.

Aloitan sormista kämmenen kautta käsivarren sisäpintaa pitkin rinnannipukkaan kulkevalta linjalta. Vatsalta siirytään hieromaan jalkoja aloitan jalkapohjista nilkoista ja lähen liuvuttan käsiä ylös päin jatkaen lonkkanivelten ympäri ulkokautta takas alaspäin Tantrahieronta on aistillista ja intiimiä kokovartalohierontaa! Rauhallinen ja turvallinen tila rentoutumisen, kosketan hyvin kevyesti sivellen ja rakastaen ihoasi ja sen öljyistä paljasta pintaa.

Annan kaikki hellyyteni tulla käsiini ja virrata sormistani sinun ihanaa kehoosi, kunes rentoudut täysin ja olet valmis ottamaan vastaa hyväilyni ja kosketukseni.

Hyväilen sinua hitaasti ja hyvin hellästi rakastaen. Niin kuin sinulla olisi rajattomasti aikaa nautiskella hyvin herkästä tilasta. Olet hyvin tietoinen ja rakastat kosketusta, annat itsellesi luvan tuntea ja kokea sen kaiken mitä tulee sydämestäsi.

Anna tunteiden virrata esiin ja koe ne niiden ilmentyessä. On hyväksi kaikki tuntemasi tunteet: Anna itsesi luvan nauti minun kosketuksesta! Voit nauttia pelkästään ihanasta tunteesta ja hellyydestä: Ei siis mitään väkisin vaan jos siltä tuntuu! Kyseessä vähän piristystä sinun arkeesi ja sen rutiineihin. Ei mitään poikki 3. Ei varmasti niin tee, se on höpöpuhetta. Ei ole katkaistu 4. Ei varmasti ole katkaistu, eikä ole tapahtunut mitään. Sulta on varmaan lääkkeet unohtunut ottamatta ja nyt höpötät sekavia.

Kävin kyseisessä hieronnassa ja voin suositella lämpimästi,oli aivan mielettömän mukava kokemus menen kyl pian uudestaan. Tosissaan jouduin pidättelemään itseäni ku meinasin tulla ennenaikojani,hieroja kyl alussa sanoi et ei haittaa jos lasti tulee kesken hieronnan. Kävin jo heti alussa täysin kuumana parikymppinen todella nätti tyttö istahti pimppa paljaana mun takamuksen päälle ja alkoi hierota,osasi vieläpä hieroa kunnolla ja kiusoittavasti.

Kyllä se haittaa, jos lasti tulee kesken hieronnan. Ihmettelen tämmöisiä hierojia, he osoittaa mauttomalla tyylillään epäammattimaisuutensa ja häpäisee kaikki hierojat. On eri asia, miten vapaa-ajalla on, käydä vaikka miten kuumana tahansa ja olla ihan alasti, jos siltä tuntuu. Ikävää, jos pahoitin mielen, mutta niin pahoitin minäkin. Mahdatkos edes tietää mitä tantra hieronta on? Ole mikä olet 5. Tiedätkös sinä mitä tantrahieronta on? Thaihieronnassa voi kyllä olla alasti molemmat.

Vastaa alkuperäiseen viestiin tantra hieronta Lueskelin netistä erinlaisista hieronnoista ja mielenkiintoiselta alkoi vaikuttaa tantra hieronta. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

..

Ilmaiset rakasteluvideot big tiss

Tantrahieronta rentouttava hieronta

Rakastava spontaaniuden ja seksuaalisuuden leikki vapauttaa jumiutuneista käytösmalleista. Aito kohtaaminen tässä hetkessä ja kunnioittavassa ilmapiirissä, missä opit olemaan avoin omalle elinvoimallesi ja sille miten henkesi haluaa ilmentää itseään sinussa.

Tantrinen Leikki on vuorovaikutuksellinen kohtaaminen, jossa on selkeät rajat. Tähän liittyy tietoisuuden herkistäminen aktiivisuudelle ja passiivisuudelle, antamiselle ja ottamiselle. Rohkeutta kohdata toinen ilman valmiita rooleja. Mitä tapahtuu, kun molemmat ovat täysin läsnä kohtaamisessa?

Voivatko kehomme luoda yhteisen tanssin seuraamalla impulsseja ja energioita, jotka virtaavat välillämme? Kokonaisvaltainen hengittäminen on avain siihen että energiamme voi virrata vapaasti. Se mitä tapahtuu, riippuu myös energiasta, siitä mitä etsit, avoimuudesta, rehellisyydestä, ja keskinäisestä kunnioituksesta. Se voi olla vaikka hieronnan vastaanottamista ja antamista. Antakaa toisillenne ajan, läheisyyden ja kosketuksen lahja.

Voitte halutessanne luoda seremonian yhdessä. Löytäkää uusia puolia toisistanne, ruokkikaa yhteistä tultanne!

Sessio alkaa niin, että toinen teistä saa vastaanottaa ihanaa tantra hierontaa ja toinen voi katsella ja osallistua hierontaan. Hetken päästä vaihdetaan rooleja, ja toinen osapuoli saa tantra hierontaa.

Lopuksi ohjaan teidät tekemään yhteisen tantrisen rakkausrituaalin yhdessä. Shamanistinen seremonia, äänihoito, rumpumatkat ja rituaalit voivat auttaa sinua ymmärtämään ja ratkaisemaan ongelmia, jotka estävät sinua elämästä elämääsi täysillä! Auttaisiko se minua luomaan elämästäni sellaista, kuin haluan? Auttaisiko elinvoimani minua tekemään hyviä valintoja? Hyväksy, että kuoleminen antaa tilaa jollekin uudelle mitä on syntymässä. Tule mestariksi oman elämäsi ajatusten ja arvojen luojana, jotta voit luoda tilaa jollekin uudelle elämässäsi!

Haluatko olla enemmän läsnä, enemmän elossa, sekä hyväksyä seksuaalisuutesi ja vapautua syyllisyydestä ja häpeästä? Avaa sydämesi ja kehosi; enemmän elinvoimaa, enemmän virtausta, enemmän iloa elämääsi! Käytän vuoropuhelua, kosketusta ja hierontaa, ääntä, liikettä, hengitysharjoituksia, meditaatiota, visualisointia ja rumpumatkoja. Harjoituksissa käytetään kaikkia aisteja ainutlaatuisesti juuri sinun tarpeisiisi.

Tantra hieronta ja Shamanistinen hoitaminen Tantrahieronta Helsinki Tantrahieronta Helsinki Yhdistä seksuaalisuus, rakkaus ja henkisyys! Oikein hyvää jatkoa sinulle, asenteesi on jotain sellaista mitä voi vain ihailla. Tantra hieronta ja lantion hoito naisille — Pyhä naisellisuus Aistillinen koko kehon tantra hieronta, joka parantaa suhdettasi omaan seksuaalisuuteesi ja avaa tien naiselliseen voimaasi.

Tantra hieronta miehille — Pyhä maskuliinisuus Aistillinen koko kehon tantra hieronta öljyllä hoitaa seksuaalisuuttasi ja avaa tien aitoon maskuliiniseen voimaasi. Koko kehon tantra hieronta sisältää lingam- ja eturauhashierontaa. Nelikätinen tantra hieronta Koe nelikätinen tantra hieronta, valitse sessio jossa sinua hierovat samanaikaisesti nainen ja mies.

Tantrinen leikki Tapahtuma on seremoniallinen sydänten kohtaamistila. Mitä voi tapahtua Tantrinen leikki -sessiossa? Se voi olla vaikka hieronnan vastaanottamista ja antamista Edellyttää, että olet osallistunut yhteen tai useampaan tantrahierontasessioon.

Tantra hierontaa pareille — Yhden avustajan ohjaamana Syventäkää rakkauttanne. Shamanistinen hoito Shamanistinen seremonia, äänihoito, rumpumatkat ja rituaalit voivat auttaa sinua ymmärtämään ja ratkaisemaan ongelmia, jotka estävät sinua elämästä elämääsi täysillä! Missä on minun elinvoimani? Miten saan sen virtaamaan lävitseni? Mitä voin tehdä elinvoimani kanssa?

Miten sieluni ilmaisee itseään? Kuuntelenko kehoani ja tunteitani sieluni keinona kommunikoida kanssani? Sexsibility valmennusta Personal development focusing on sexuality. Salli rakkaudelle enemmän tilaa elämässäsi — rakasta itseäsi, muita ja elämää! Sexsibility tarkoittaa rakastamista herkkyydellä sensibility. Ja ennakko-odotukseni osuivatkin oikeaan ja kokemus oli minulle hyvä, rentouttava ja luonteva.

Katri korostaa hoidon muovautumista hetkessä, ammattitaidon ja intuition kautta juuri asiakkaan tarpeita vastaavaksi kussakin hetkessä. Hän haluaa toimia palvelijana ja ihmisen kokonaisvaltaisen kasvun katalysaattorina, kuten hän itse sanoo. Katri haluaa hoidoillaan luoda tilan, jossa erilaisille tunteille ja tuntemuksille annetaan tila ja mahdollisuus. Hän puhuu, että esimerkiksi miehet monesti odottavat, että kosketus on vain kiihottumisen väline ja toivoo, että he voisivat antaa itselleen luvan ja mahdollisuuden kokea vaikkapa vain surua ja rentoutumista, hyväksyntää ja antautumista hieronnan aikana.

Että he tavallaan voisivat oppia uuden tavan suhtautua kosketukseen ja sen parantavaan ja vapauttavaan voimaan. Itse koin hoidon todellakin kokonaisvaltaisen rentouttavana ja nautinnollisenakin. Sain olla juuri niinkuin olen kaikkineni. Minulla oli turvallinen ja hyväksytty olo ja tunne tilasta, johon tunteeni ja reaktioni ovat tervetulleita. Itselleni ei noussut tietoiseen juurikaan muistoja tai tunteita, vaan olin enimmäkseen suuressa rentoutumisen tilassa, jossa oli läsnä vain hoitava kosketus ja sen aiheuttamat akuutit tuntemukset.

Hieronta oli otteiltaan perinteistä hierontaa monipuolisempaa ja sisälsi useita erilaisia tyylejä ja tapoja hieroa ja koskea. Tämä oli mukavan herättelevää, sillä itse olin välillä vajoamassa lähes uneen, niin rentoutunut olin.

Jälkeenpäin ihmettelin hellähkön hieronnan voimakkaan tuntuisia vaikutuksia kehossa ja mielessä ja ymmärsin, että Katri on todella intuitiivinen ja taitava hoitaja, joka käyttää fyysisten otteiden lisäksi energiaa hoitotyössään. Juuri nämä energeettiset vaikutukset saivat kehoni sykähtelemään ja olemaan entistä enemmän "elossa". Katri kertoo kuuntelevansa jokaisen hoitoon tulevan ihmisen kehoa ja valitsevansa sitten intuitiolla ja ammattitaidolla oikeanlaiset liikkeet ja juuri oikeanlaisen hoidon jokaiseen tilanteeseen.

Parhaimmillaan keho rentoutuu ja avautuu syvemmälle kokemiselle niin hieronnan aikana kuin sen jälkeenkin. Koen tantrahieronnan ainutlaatuisena, kauniina ja potentiaalisena hoitomuotona, josta toivoisin ihmisillä olevan enemmän tietoa.

Hieronnan kauneus ja potentiaali on sen sallivuudessa, siinä hyväksynnässä ja läsnäolossa, joka ihmiselle tällaisessa hoidossa suodaan. Kun kokee olevansa kokonaisena hyväksytty, eikä mitään osaa itsestä ole rajattu kosketuksen ja hyväksynnän ulkopuolelle, kokemus voi olla todella liikuttava ja kokonaisvaltainen. Itselleni hoito oli kuin lahja, jonka soin itselleni. Ja Katria voin suositella hoitajaksi hyvin lämpimästi jokaiselle, joka haluaa rentoutua ja kasvaa itsessään.

Anna hoito lahjaksi itsellesi ja salli itsellesi se kaikki mitä siitä nousee. Katrin Soma Tantra tuottaa hoitoja ja tantrailtoja Tampereella. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä.

ESCORT LAHTI ILMAISET TREFFISIVUT

Tantra hieronta Helsinki keskiviikkoisiin. Yhdistä seksuaalisuus, rakkaus ja henkisyys!. Pariisin Tantra Hieronta. koti klassinen porno ja klassinen seksiä. katso pornoa, että et koskaan näe tehnyt tänään. vintage klassikoita, villi tarinoita ja musiikkia. toukokuu Lueskelin netistä erinlaisista hieronnoista ja mielenkiintoiselta alkoi vaikuttaa tantra hieronta. Nyt haluaisin kokeilla kyseistä hierontaa ja löysin.

@ 2017 Esol Theme powered by WordPress Developed by ASIATHEMES