• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Pano seksi aihe

Sabrina Koelling   / 29/04/2018

pano seksi aihe

Aiheesta on keskusteltu Facebookin vanhempainryhmässä. Kolmekymppinen mies avautuu kertoen kuinka hän harrastaa pokaamista, saa siitä tyydytystä — ja seksin ilot tulevat vielä kaupan päälle.

Moni voisi luulla viestiä provoksi, mutta mies vakuuttaa ettei se sitä ole. Mikään ei ole niin kivaa kuin pokata joka viikonloppu uusi nainen ja saada häneltä seksiä, mies kertoo ja saa muilta miehiltä hyväksyntää. Muutama nainen muistuttaa, että tilanteessa piilee aikapommi.

Aina ei ulkoinen habitus ja kyvyt tule riittämään, joten olisi ehkä syytä ryhtyä miettimään syitä omalle käytökselleen ja muuttamaan sitä. Kamala yksinäisyys ja vanhuus luvassa, muuan huomauttaa. Koskaan en kuseta naisia ja lupaile muuta kuin kivaa yötä, mies vakuuttaa. Hyvinvointisivustolla julkaistiin jokin aika sitten Juuson tarina seksiaddiktiosta. Myöskään hän ei pitänyt sitä sairautena, vaan jonkinlaisena harrastuksena. Tilaamalla ilmaisen Comon uutiskirjeen saat päivän kuumimmat viihdeuutiset suoraan sähköpostiisi.

Facebookissa on keskusteltu yhden yön jutuista. Tämä tavispimujen nettisivu vie meiltä horoilta hommat! Elli julkaisi kuvan harmaasta eritteestä kädessään — Facebookin tuomio Tämä FB-ryhmä paisuu kuin pullataikina, ja kaikilla on hubaa! Tämänkaltainen uusi ilmiö yleistyy netissä: Keskustelu24 Seksi Seksi Millainen on hyvä ja huono pano?

Millainen on hyvä ja huono pano? Millainen on taitava nainen sängyssä? Entä millainen nainen on huono pano? Tämä on aihe, jossa ei ole oikein mahdollista vertailla omakohtaisesti.

Kiitos kaikista kommenteista ja vinkeistä ja neuvoista! Mies tykkää liukkarista Olen ensimmäistä kertaa parisuhteessa, jossa mies haluaa käyttää liukkaria ja sitä käytetään joka kerta, kun seksiäkin on. Vaimon pikkusisko Mulla on mielihalu "panna" vaimoni pikkusiskoa.

Kyllä minä sanoisin, että himokas, aktiivinen, liikkuvainen ja helposti kiihottuva nainen on se mitä sänkyyn tarvitaan. Kokeileva asenne on plussaa myös asennot, suuseksi, halu tyydyttää ja saada tyydytys monin eri tavoin. Turhat estot ja liian itsekontrollin kun vielä saat pois, ollaan jo pitkällä.. Jos vielä rakastat ja kerrot sen myös miehelle, jonka kanssa sekstaat, nam: Kerrot mistä tykkäät ja mikä ei himota, ei me ukotkaan mitään ajatuksenlukijoita olla.

Seksiä on silloin kun sä suostut, useimmiten et edes suostu. Kun seksiä vihdoin on, makaat vaan liikkumatta, ehkä samalla mietit jotain arkipuuhia, räpläät kännyä tms. Kun mies alkaa kaikesta huolimatta saavuttaa nautinnon, kysy vaikka että joko kohta tulee, pitäis tästä mennä imuroimaan tai tiskaamaan.. Älä suostu mihinkään uuteen ja haukottele vaikka ellet muuta keksi tunnelmaa latistamaan. Älä missään nimessä anna miehen yrittää tyydyttää itseäsi muuta kuin panemalla, vaikka se paneminen ei sinusta tuntuisi miltään.

Eihän tälläistä jälkimmäistä voi olla olemassa maapallolla, eihän? Onneksi ei oo vielä vastaan tullut kaikilla jälkimmäisen ominaisuuksilla varustettua, mutta onhan näitä yksittäisinä ominaisuuksina tai saman naisen kanssa aikoina tullut vastaan. Yhdistin vaan "huono pano" ominaisuudet. Jotkut parisuhteessa leipääntyneet naiset jopa itkevät aktin aikana kun piti vasten tahtoaan kuitenkin suostua. Se se vasta kiihottavaa onkin. Taitava on kovin kompleksinen kysymys, eikä minusta tarpeen.

Minusta muista en mene takuuseen taitavuutta on mm — pc-lihaksilla temppuilu — notkeus, akrobatia — miehen hallitseminen — suorituksen suunnittelu ja kontrollointi Entä millainen nainen on huono pano? Mutulla olen tavannut vain pari: Kyllä se oravapimpillä pano on makeeta.

Opettakaa kaikki naiset pimppinne sellaasiksi oravapimpeiksi. Ai, mikäkö on oravapimppi? Se on sellaanen jotta se silipoo ittensä kalun vartta juurehen päin perille asti. Miehen ei tarvitte kun laittaa herkkumutteri pimpin suulle niin pimppa silipoo siitä ittensä juurehen asti.

Se vika siinä vaan on jotta kalu pakkaa laukeilla ja truiskia mehujansa ennen aikojansa, niin makeeta se teköö. Eikä mehut mee tarpeheksi syvälle pimppihin kun se laukeelee jo alakumatkas! Aidoksi oravapimpiksi ei voi oppia, se on tahdosta riippumaton refleksi ja sen voi saada vain äidinmaidossa. Mutta ei haittaa, ns. Varo ettei lypsytaito nouse päähän.

Molemmat on huippuhyviä vaikka varsin erilaisia. Se saattaa tehdä herkän miehen kovin riippuvaiseksi ja omistushaluiseksi.

.. Se vika siinä vaan on jotta kalu pakkaa laukeilla ja truiskia mehujansa ennen aikojansa, niin makeeta se teköö. Seksin ajoittaminen oikeaan aikaan saattaa antaa petileikeille sen vaatiman piristyksen. Kysy miehiltä Mustasukkaisuus Miksi mieheni tekee minut tahallaan mustasukkaiseksi? Yhtään aikuista oravap… ei liene vapailla markkinoilla, ne on onnellisessa vakisuhteessa kaikki. Muista, että meidän pää toimii paljon suoraviivaisemmin! Ilmaiset seks seksiä turusta Niitä kannattaa kokeilla rohkeasti, jos tuntuu siltä, että perinteinen seksi on tylsää. Et voi vaikuttaa siihen, pettääkö miehesi sinua vai ei. Kysy miehiltä Miehet Mikä on miehen mielestä parasta seksissä? Mutta jos tällaista sopimusta ja toisen käyttäytymisen ymmärrystä ei ole, ei ole sitä rakkauttakaan. Fetissit ovat täysin ok niin kauan, kun ei satuta muita tai ne eivät muutu pakkomielteeksi. Samalla hän huomaa, että maailmassa on muitakin, joilla on sama fetissi. Mikä on miehen mielestä parasta seksissä?

PIMPPI NET ILMAISET SEKS

Porno video chat massage en sex

@ 2017 Esol Theme powered by WordPress Developed by ASIATHEMES