• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Thai tyrmäystipat krapula

Holley Bernardi   / 30/12/2017

Muisti meni, mitä ei koskaan aiemmin ole tapahtunut. Puhe takelteli, en löytänyt sanoja. Oli aivan outo olo, mitä ei ole koskaan ennen ollut.

Harmittaa kun en mennyt tutkimuksiin, mutta se häpeä ja väsymys oli liikaa. Siis olin viikonloppuna tuolla käymässä. Join 4 kotona ja en todellakaan ollut mitenkään humalassa. Kävin yhden tuopin juomassa kyseisessä baarissa ja mulla napahti yhtäkkiä ihan hirveä humala päälle. Ja siis tämän 1 tuopin jälkeen. Tuntu etten pystyssä pysy, mulla oli huono olo ja maailma ns.

En muista ku olen tullut kotia ja aamulla kaverina hirveä pääkipu, joka kesti koko päivän. En vaan usko että mulla yhtäkkiä voi mennä tuommoiseen kuntoon, ns.

Mä en tiedä sainko tyrmäystippoja, mutta kahden drinkin jälkeen olin ihan holtittomassa kunnossa. Oksentelin, muisti meni osittain, jalat ei kantaneet ja en saanut puhetta tulemaan kunnolla.

Lisäks mut raiskattiin, en pystynyt laittamaan vastaan. Syytin itseäni niin paljon, etten tehnyt rikosilmoitusta. Nämä drinkit vielä tarjottiin mulle, tyhmä minä! Tätä ennen olin juonut pari kaljaa hitaasti. Mä kerran tapailin yhtä miestä ja olin sitten sen verran hölmö että menin hänen kämpilleen lasilliselle ennen kuin piti baariin lähteä.

Kaksi lasia punkkua join ja johan lähti jalat alta. Onni onnettomuudessa oli se että oli sopinut tapaavani kaverin kaupungilla joka sitten soitteli koko ajan ja ihmetteli missä viivyn. Sellainen hämärä muistikuva mulla on että oltaisiin istuttu sen miehen sängyllä ja siinä oli selkeästi sellainen tilanne minkä oli "tarkoitus" johtaa johonkin. Jotenkin sain sitten seliteltyä että mulla on menkat ja sitten muistan kun lähdettiin sieltä kämpiltä Mulla ei ole mitään muuta muistikuvaa koko illasta.

Kotoa heräsin ja kaveri oli siellä mun kanssa. Sanoi, että tuo mies oli minut sinne baariin tuonut ja selittänyt että oli juonut liikaa. En kuulemma pysynyt hereillä tai mitään tai pystyssä ja höpöttelin ihan sekavia.

Kaveri sanoi heti ajatelleensa että jotain hämärää siinä oli koska oli alle tunti ennen sitä mun kanssa puhunut ja olin ihan selvin päin. Sitten yht äkkiä baarissa siinä kunnossa ja äijä oli vain hylännyt mut sinne ja lähtenyt äkkiä. Kaveri sitten tilasi taksin ja vei mut kotiin. Jälkeenpäin olen ajatellut että selvisin todella vähällä! Muista hyvät tavat, älä huuda! Älä yritä muuttaa aihetta. Tilaa TS Asiakaspalvelu Mediamyynti. Lue näköislehteä Lähetä uutiskuva Lähetä uutisvinkki.

Turun seudulla tutkitaan joka kuukausi seksuaalirikoksia, joissa epäillään tyrmäystippojen käyttöä. Varmoja todisteita löytyy kuitenkin harvoin. Oikeustieteiden opiskelijajärjestön kerhotiloissa epäillään useampaa tyrmäystippakeissiä. Paikalliset Turun Sanomat Harri Ahola Tyrmäystippojen käyttöä epäillään Turun seudulla seksuaalirikoksissa säännöllisesti.

Mainos Teksti jatkuu alla. Lue koko juttu Turun Sanomista tai näköislehdestä. Näin on valitettavasti nyt Suomessakin. Pari vuotta sitten Tunisiassa apteekissa nuoret jullit ostivat näitä tippoja useankin pakkauksen ja apteekin täti vaan naureskeli ymmärtäväisesti. Ilmeisesti tiesi käyttötarkoituksen kun turistikuormat juuri saapuivat. Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä. Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn. Kommentissasi on useita sairaita piirteitä: Miksi matkustat Tunisiaan kyylätäksesi, mitä ihmiset apteekista ostavat?

Se loukkaa yksityisyydensuojaa ja on varsin perverssiä. Suomessa sinua ojennettaisiin liiasta lähentelystä äidinkielelläsi, Tunisiassa tietenkään ei. Miten ihminen hymyn tulkitsee, riippuu hänen persoonallisuudestaan ja ennakkoluuloistaan. Mistä tiedät, mitkä tunisialaislääkkeet ovat soveltuvia ihmisen huumaamiseen, vai teetkö vain vertailua suomalaisten ja tunisialaisten raiskaushuumeiden välillä? Yleensä sekä verenpaine- että silmä- ja korvatipat käytetään siihen mihin ne on tarkoitettukin.

Tunisiassa ei pidetä suotavana esiintyä esim. Suomessahan krapula on kansanperinnettä ja yleinen harrastus, eikä punasilmäisyyttä pidetä tuomittavana. Valitettavasti maailman kaikissa maissa,myös Suomessa, osa miehistä harrastaa raiskaamista, mutta normaalia se ei ole missään. Voisivatko "laatulehden" toimittajat käyttää oikeaa suomen kieltä.

Keissi on katusanastoa, jonka ei toivoisi leviävän toimitusten käyttöön. Teemu, yleiskieli elää, ja siteeratessa on jopa suotavaa käyttää täsmälleen niitä sanoja, joita haastateltava käytti, jottei asiamerkitys muutu.

Teillä kummallakaan, Teemu ja Päkä, ei ole aavistustakaan, mitä tarkoittaa "hyvä journalistinen tapa". Se ei liity kielioppiin tai sanastoon. Tässä ei ole kyseessä siteeraus. Ja kyllä näillä kahdella on selvästi hyväkin käsitys siitä mikä on hyvä journalistinen tapa, ja siihen ei kuulu sanan keissi käyttäminen.

Siteeraus on asia erikseen, mutta jos olisit ylimielisuudeltäsi edes jaksanut lukaista uutisen, niin olisit huomannut, että siteeraus tässä ei ole kyseessä. Älkää nyt lähtekö iltapäivälehtien linjoille. Tyrmäystipat on lähes huvittava nimike ko.

.

Thai tyrmäystipat krapula

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Aamulla hän heräsi tyhjennetyltä asunnoltaan tv,tietokone,ym ilman lompakkoa ja kännykkää hirvittävään päänsärkyyn. Se riittäisi tuimioihin jo että kaikki poistuvat videokuvattaisiin. He luulivat, että olin suuttunut vitsailusta mitä pöydässä käytiin. Ei sinullakaan ihan täysillä kulje! Suurimmassa osassa tapauksista tyrmäystippojen käytöstä ei saada varmuutta, koska käytetyt aineet ovat poistuneet uhrin kehosta ennen kuin niitä edes päästään tutkimaan.

Thai tyrmäystipat krapula

@ 2017 Esol Theme powered by WordPress Developed by ASIATHEMES