• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Rallivanteet kinkyt novellit

Noreen Gartman   / 10/01/2018

Minnin mies on Jenkeissä ja se Antti muuteskin on seksin puolesta vaan ihan vaniljamies, ja nyt Minni on löytäny jonku hurjemman kaverin. Mä tiiän siitä vaan sen verran et se on joka paikast tatuoitu ja lävistetty ja et ne on sopinu et se saa ottaa Minnin ja ruoskii sen oikeen kunnolla.

Minni varas tän kämpän sitä varten et se raahataan tänne ja piiskataan ja sit nussitaan. Mut vaik Minni haluu sitä, ni se ei uskaltanu ihan yksin. Me puhuttiin monta tuntii, Minni ja mä ja Ansku… Sä tiiät Anskun, eiks? Mä tapasin Anskun jo viime vuonna. Me sovittii et me ei voida jättää Minnii yksin tänne, mut et ei me myöskään voida olla tääl vaan jengillä tölläämäs ku sitä piiskataan ja naidaan. Me alettiin porukalla miettiin kaikkein kinkeimpii ajatuksii mitä meil oli ollu… Ja nyt siis… Me aateltii et me kokeillaan kaikki jotain mikä on just sen verran sairasta, et se menee tavallisesta sopivasta rajan yli jokaisella.

Jokainen saa vähän jännittää, ehkä pelätä, mut ainakin kokee jotain mitä ei oo ennen tehny. Se voi olla et se ei toimi ja se voi olla et jollekin siit tulee ihan kauhee kokemus, mut me halutaan kokeilla. Ansku on sopinu yhen Lizin kans… se Liz on jenkki, lesbotyttö, joka asuu jenkeissä toisen naisen kanssa, mut Liz on nyt täällä yliopistolla ens kesään saakka… Ansku on sopinu Lizin kans et ne koittaa olla lessupari sunnuntaihin asti.

Ja sit Nikki tulee… Sil on kans joku vieras kundi, joka tykkää lateksiasuista… Ne aikoo pukee Nikkin kumiin, mist näkyy nännit ja pimppi…. Nyt mun on pakko pussata sua. Kiersin pöydän ympäri ja kaappasin tytön syliini.

Suudelma muuttui kielisuudelmaksi, joka jatkui ja jatkui…. Mä olin hirveen utelias tutustuun suhun. Vaik mä en tietyst tienny sillon viel mistään seksinovellijutuist, muuta ku omistani.

Nyt mä voin varmaan jo sanoo et sä oisit voinu kaapata mut jo sillon heti… Mä oisin ollu ihan valmis… vaik mihin. Sä oot niin kertakaikkiaan ihana. Heh, ai mun tissit kelpaa… Haluisitsä… siis vaik koittaa niit… Nyt? Puristin Iinan vasenta rintaa. Sen nänni oli nytkin aivan pystyssä.

Sitten suutelin tyttöä uudelleen ja suudelman aikana tartuin Iinaa kädestä ja vein sen housuilleni. Iina puristi housujen päältä kovenevaa kaluani. Minä puristin puolestani Iinan toista rintaa. Nikki ja sen hoito ei tuu ku vast perjantaina, mut muut tulis. Me pidettäis tääl niinku häät… Joka pari vuorollaan polvistuu alttarille ja lausuu vihkikaavan ja sit me ollaan viikonloppunaimisis sunnuntai-iltaan saakka. Sit sunnuntaina viimeseks on avioerojuhlat.

Huomenna mentäis viel kotiin ja perjantaina töihin, mut sit perjantai-illasta oltais niinku parit. Ja hei, vaik pidemmäkski aikaa… Mut nyt ekaks sunnuntaihin asti.

Me ollaan nyt kihloissa. Hei, sun pitää nyt sit miettii mitä sä teet mulle. Mut älä kerro mulle kaikkee etukäteen. Ja mä oon sanonu et mä en tuu töihin ens viikolla, ihan silt varalta et jos mä oon kovinki kipee sen jälkeen.

Saat… siis, olla ihan raju jos sä haluut… Sen mä vaan toivosin et kasvois ei ois kovin isoi jälkii, mut muuten saat tehä ihan mitä haluut. Hei kuule, mun rakas morsiameni. Nii kaua ku me nyt ollaan suunnilleen järjissään, ni pitää kysyy et kai sä oot huolehtinu ehkäisyst?

Ei me varmaan millään kortsuil ruveta leikkiin? Ja mä ihan takuulla tuun naimaan sua miljoona kertaa. Saat ihan huoletta tehä ihan mitä haluut. Näyttäsitsä mulle sun rinnat? Ja sit sun pillun? Mä pakotan sut paljastaan sun tissit nyt. Posket punaisina Iina nousi ylös ja katsoi minua ja hymyili. Sitten tyttö kiskoi punaisen puseronsa ylös ja heitti sen sivuun. Niitä seurasivat sievät sandaalit. Sitten Iina laski tiukat mustat housunsa alas ja pujotti ne jalastaan.

Puseron alta paljastunut keltainen toppi nousi pois. Iinalla oli nyt vain alusvaatteet päällään. Rintaliivit olivat tukevat ja valkoiset, mutta pikkuhousut olivat olemattomat, seksikkäät stringit. Iina kääntyi, hymyili ja avasi liiviensä hakaset ja antoi liivien pudota alas. Tytön rinnat olivat todella kauniin pyöreät ja kiinteät.

Tummat nännit nöpöttivät ihan kovina pystyssä. Iinalla oli päällään nyt enää vain minimaalisen pienet punaiset stringit. Jo nyt näkyi että Iinalla ei ollut minkäänlaisia häpykarvoja.

Navassa oli lävistyskoru, jossa oli iso punainen koristepallo. Ja sit käyt tohon isolle pöydälle selälleen ja levität sun jalkas. Mä haluun nähdä ja tuntee kaiken. Iina pujotti kätensä pakaroiden kohdalla stringien nauhan alle ja työnsi ne alas. Tytön levittäessä jalkojaan häpyhuulten välistä näkyi vähän punaista metallia. Mullaki on mun kullissa lävistysrengas. Ja sit kädet ylös ja reidet oikeen levälleen….

Joo… tuu tänne lähemmäs pöydän päätyy, nii et mä voin istuu tolla jakkaralla ja yltän sun pilluun. Nyt kädet ylös… Oi ku sä oot kaunis… Iina, nyt ku mä kosken sun rintoihin, ni nyt se on menoo. Sä tiiät et nyt sun orjuus alkaa…ei mitään turvasanoja… sua satutetaan, huudatetaan ja mä otan sut väkisin… Sä arvaat varmaan jos sä oot kerta lukenu mun juttuja et mä aion satuttaa näitä sun nättejä nännejä… Saanks mä nyt ottaa niistä kiinni?

Mä oon nähny… senki sun jutun mis naisille tehtiin naskalilla lävistykset ja ne kirku. Sä arvaat jo mitä sun nänneille käy. Nyt mä laitan sormen sun pilluun…. Mä haluun tietää millasen tytön mä sit raiskaan… Iina, sä oot ihana. Mulla tulee oleen tosi kiihottavaa kiduttaa ja raiskaa sua. Näihin pillunhuuliinki saa monta pirullista puristinta… — Älä kerro mulle viel kaikkee, teet sit vaan. Mut nyt mä haluun maistaa sun pilluu.

Levitin sormillani Iinan vaaleita häpyhuulia ja vein sitten kieleni suoraan aivan pillun aukolle. Iinasta pääsi ihastunut voihkaisu. Sitten otin tytön toisen sisemmän pillunhuulen suuhuni ja imin rajusti. Iina oli ihan kiihottuneen märkä ja ihanan lämmin ja sileä. Levitin oikean käden sormillani tytön häpyhuulia niin että klitoris tuli hyvin esille samalla kun annoin vasemman käteni keskisormen tehdä pyörivää liikettä emättimessä. Iinan klitoriksen takaa meni kaareva punainen lävistystappi, jossa oli pallot molemmissa päissä.

Itse klitoris oli kuin pyöreä pallo, vaaleanpunainen. Se näytti kutsuvan kostealta kun suutelin sitä. Tyttö ynähti kun imaisin sen huulteni väliin ja kun sitten aloin tehdä kielelläni kiertävää liikettä klitoriksen kärjen ympäri, Iina muuttui aika äänekkääksi. Vetäydyin, jolloin Iina ynähti pettyneesti. Laskin kiireesti housuni ja vapautin taivaita tavoittelevan kullini.

Pöydän pää ei ollut ihan optimikorkeudella, mutta kun motivaatio on kohdallaan niin ihminen vääntäytyy vaikka mihin. Hetkessä olin upottanut kullini syvälle tytön sisään. Iina huokaisi autuaallisella äänellä kun työnnyin häneen ensimmäistä kertaa.

Lyhyen rakastelun jälkeen Iina halusi kuitenkin ylös ja jatkoimme laverisängyllä, Iina minun päälläni ratsastaen. Orgasmi tuli meille molemmille samaan aikaan ja sitten suljin tytön tiukasti syliini pitäen kulliani yhä hänen sisällään. Iina tuntui taivaallisen hyvältä. Sua on ihana nussia. Se tuntu ihan vitun hyvälle. Mihinkähän se muuten juoksi? Mul on Norjanharmaa uros.

Vaik Rekku kyl yrittää astuu kaikkii. Mua ei oo vuosiin nussittu noin… Hei… En kai mä vaan oo nyt sotkenu sun jotain tärkeetä viikonloppusuunnitelmaa tai jotain?

Mul ei ollu sen hienompaa suunnitelmaa ku et koiran kans piti mennä pitkälle lenkille ja puutarhan koko nurmikko piti ajaa. Se on ihan viidakko.

Must… Must oli ihan kauheen vaikeeta saada kysyttyy sulta… mua pelotti. Sul olis voinu olla miljoona ihan järkevää ja ihan silleen triviaalia syytä miks sä et vois tai haluis tulla… Ja mun ois sit vaan pitäny jäädä pois täst kinkkiviikonlopust… — Iina… Mä oisin peruuttanu kaiken mitä peruuttaa voi jos vaan saa olla sun kanssa ja rakastella sua.

Olinks mä sit sun ainoo vaihtoehto? Mä niin toivoin et mun arvaus siitä et sä oisit se Noitapilli ois oikee, mut mä en tienny ja mua pelotti ihan hirveesti… Mä en tiiä mitä mä oisin tehny paitsi itkeny jos sä et ois ees tajunnu mistä mä puhuin. Tai et ois halunnu tulla mun kaa.

Mut mä oon ihan lätkässä suhun. Vittu, ihan mehuissa kotonaki ku mä vaan aattelin sua ja sitä et mä pääsen ees sun kanssa autolla tänne. Vittu, Nikki on kans ihan kiimassa suhun. Sun on nyt ihan pakko nussii sitä nyt viikonloppuna… Se on kuolannu sun perään jo vuoden. Se puhuu sust koko aika. Meidän töistä joka ikinen mies haluu sitä, se on niin namu.

Enkä mä oo mikään poikkeus. Mut en mä sen kans paljookaan oo jutellu. Se antais vaik mitä jos sä tekisit sille noin ku sä teit äsken mulle. Mut nyt sä kyl teet… viikonloppuna. Mähän oisin syytteessä häirinnästä alle aikayksikön. Se haluu sua eikä ketää muuta. Se on selittäny sitä mun systerille ja mullekin jo miljoona kertaa. Ja oikeesti mul on ihan vähän huono omatunto ku mä saan sut nussiin mua ihan tosta noin vaa… Nikki tappais mut täst hyvästä, mut mä niin nautin.

Sä et nyt vaan VOI jättää sitä ilman et sä huomioit sen. Tai mä tuun ja köytän sut Niikkiin kii nii kauan et sä oot nussinu sitä, vittu. Se ei kyl anna mulle ikinä anteeks sitä et mä oon jo pokannu sut. Mut oikeesti, hei… mä oon ihan kieroutunu… sadomaso.

Ne mun novellit on ihan mun syvimmästä, mä oon kieroutunu maso. Mä haluun huutaa, kirkuu, kärsii, tulla otetuks silleen väkisten… Mä oon aina halunnu vanhemman miehen, joka määrää mua, rääkkää mua, raiskaa mua ja sit hyväilee mua. Sua ennen mua on nussinu vähän aikaa yks mies joka oli sua ainaski kymmenen vuotta vanhempi.

Se ois ollu hyvä, mut se oli vaan nii vitun pahviurpo et ei siit tullu mitää pitkän päälle. Ruoskaa se osas heiluttaa ja muniaan, mut siihen se vähän jäi. Ja vittu, mä kuolaan sun perään jo ilman seksiikin. Mä oon nii vitun tosissani. Jos sä oisit viime viikolla sillon vierailulla ees vihjassu et sä ehkä voisit haluta mua, ees kunnolla hipassu, ottanu kii, ni mä oisin ollu polvillani sun jaloissa rukoilemassa et sä otat mut ja nussit mua ja pidät mut koko sun elämäs.

Ja mä oon ihan yhtä tosissani nyt. Enemmänki… nyt ku sä oot jo nussinukki mua ja mä tiiän sun sm-jutut. Pidä mut, jos vaan yhtään haluut. Oo kiltti, ota ja pidä. Mä oon konstikas, oikutteleva, hankala, kiukutteleva muija joka tarttee piiskaa ja kurii. Mä oon suhun verrattuna ihan kakara joka ei tiiä mistään mitään, mut jos sä vaan yhtään haluut mua, ni mä oon sun… siis nii vitun sun et sä et tajuu… siis ei mitää tän viikonlopun, vaa koko vittu niin kauan ku tällanen kinkkimimmi ikinä elää… Hei… toi tuntuu nii vitun hyvälle ku sä oot mun sisällä.

Sul on vaan niitten novellien pohjalta ihastuskuva. En mä oikeesti sais tehtyy kaikkee sitä mitä niis novelleissa lukee. Mä oon ollu siis NIIN märkänä ku mä oon niit kirjottanu. Mut siis… koita tajuu… mä oon ihan vitun rakastunu suhun jo nyt. Ja tällanen kinkkimimmi ei ikinä löydä toista omistajaa, noin hyvää orjan herraa joka ottais mut niinku sä voisit nyt. Vittu… sä puhuit niist nännilävisyksist naskalilla nii et mä kirkuisin… Tee se. Mä oon jo kauan aatellu muutenki läväreit, mut mä oon pelänny kipuu, mut nyt ku sä nait mua ja sä oot se joka sen kivun tekee… vittu, koita keksii joku tapa millä se sattuu muhun vielä enemmän ku siinä sun novellissa.

Ota ees isompi naskali, joku joka repii mua. Laita mut huutaan, kirkuun mun ääni veks ja työnnä sit sun kalu muhun, ota mut ja pidä, alista mua ja laita mut kärsiin… — Iina kulta… Sä oot kiihottava.

Mä niin toivon et mä voin olla sulle hyvä rakastaja. Ainakin mä haluun koittaa. Oo kiltti, laita mut huutaan. Lävistä mun tissit, kisko niitä, polta niitä, rääkkää mua. Ja nussi mua sitten. Mä en oo ikinä sanonu kellekään mitään tällast, mut mä oon nii vitun tosissani. Voisitsä tehä muhun polttomerkin? Vittu tää on kiihottavaa sanoo näin… ääneen… uudestaan ja uudestaan… Mut laita muhun sun polttomerkki, omistajan tunnus. Nii et mä saan kirkuu ku se polttaa mun nahkaa… ja sit tuntee kuinka mun omistajan, sun, kyrpä tulee muhun ja täyttää mut ja sit se merkki on mun lihassa niin kauan ku mä elän.

Mä haluun tulla sun sisään uudestaan. Mä haluun tuntee et sä oot mun naiseni… mä haluun ottaa sut ja pitää sut nyt.. Oo kiltti, nussi mua lisää… — Joo, nussitaan. Ja sit viikonloppuna mä ripustan suhun nipistimiä, piiskaan sua, lävistän sun nännit ja varmaan pillunhuuletki, mä kidutan sua ja mä nussin sua väkisin uudestaan ja uudestaan.

Mut mä en päästä sua sunnuntaina. Mä kyl aion pitää sut. Ja pidä mut sit sun luona. Kiipesin Iinan päälle ja työnsin kullini tytön sisään. Tyttö työnsi käsiään ylöspäin ja tarjosi rintojaan minulle. Imeydyin Iinan oikeaan nänniin ja puristelin tytön isoa, ihanaa rintaa. Työnsin samalla kullillani useamman työnnön tytön emättimeen ja Iina vastasi työntöihin henkeään haukkoen.

Katselin Iinaa samalla kun nain hitaasti häntä. Silmät viiruina, kaunis suu huohottaen ja huulet kiimasta kulmikkaaksi vääntyen tyttö tarjosi rintojaan minua kohti ja koitti parhaansa mukaan työntää vastaan joka kerta kun kullini liukui syvemmälle hänen ihanaan pilluunsa. Näin ihanaa naista en ollut koskaan ennen nainut. Mitä sitten jos Iina on niin paljon nuorempi, että voisin olla vaikka hänen isänsä?

Orgasmin jälkeen huohotimme sylikkäin ja suutelimme uudelleen ja uudelleen ja minä leikin tytön rinnoilla. Ne on nyt sit ihan sun käyttöön. Mulle niist on vaan kiusaa, pomppivat ja tulevat koko ajan kipeiks. Mä oon joskus funtsinu et pitäiskö vanhempana käydä jossain tissienpienennysleikkauksessa. Mua inhottaa ku koko aika on pakko pitää hirveitä tukiliivejä jotka hankaa ja hiostaa. Mä en tajuu miks muut naiset haluis isommat tissit.

Ainakaan perjantaist sunnuntaihin sul ei kyl mitään liivejä tuu oleen. Mä oikeen ootan et sä lävistät ne. Noi mun nännit on nii vitun herkät et ku sä tunget niistä jotku piikit läpi ni sit mä kyl huudan ja lujaa. Ja vois niitä piiskatakin. Tai työntää jotain piikkejä läpi… ihan täst keskeltä? Mä haluisin koko aika katella ja hipelöidä näitä.

On se hyvä et niist jollekki on iloo. Ulkona oli sade lakannut ja aurinko pilkisti pilven takaa. Juoksimme Iinan kanssa lammen rantaan ja pulahdimme uimaan. Tumma suovesi oli viileää, mutta Iinaa oli ihana suudella vedessä, laiturin portailla. Näin ihana tyttö haluaa olla minun ja nyt minä sitten olin löytänyt elämääni naisen, joka ymmärtäisi minun kinkypuoltanikin.

Pyyhkeitä meillä ei ollut, joten jäimme vain verannalle odottamaan että vesi kuivuu. Iina leikki minun koirani kanssa ja minä nautin katsellessani. Nappasin kännykällä kuvan kun Iina puristi koiraa syliinsä niin että Iinan isot rinnat tulivat koiran pään molemmin puolin. Kuvassa sekä Iina että koira näyttivät hymyilevän minulle. Njoo… Joo, hei, kyl sä mun tisseist ehit saada viel miljoona kuvaa. Mut nyt täytyy ottaa ennen-kuvat. Ennen ku niitä satutetaan ja lävistetään. Mut sähän tuut nyt mun luo.

Saat kuvata ihan niin paljon kun haluut. Mut jos saa toivoo ni et nyt sit kumminkaan ihan laittais nettiin julkiseks ihan kaikkee. Mut Iina… Sä oot ihan oikeesti mun naiseni nyt. Mä en kyl päästä sua sunnuntaina mihinkään. Ajelimme ensin Iinan kotiin ja sieltä meille. Iinan Rekku oli innosta pakahtumaisillaan ja meidän puutarhamme muuttui koirajuoksuradaksi. Vietin Iinan kanssa hyvin romanttisen halailuillan, joka päättyi hyvin hellään rakasteluun ja sylikkäin nukahtamiseen.

Aamulla oli pakko lähteä töihin, mutta Iina, jolla ei ollut menoja halusi välttämättä jäädä koirien kanssa minun luokseni ja aikoi ajella nurmikon. Minun oli kumminkin pakko mennä hommiin. Sä kuulemma oot nyt sen kans lähössä Vihtiin pornokeikalle? No, emmä tiä mitä se teki, mut me taidettiin vähän flirttailla ja päädyttiin sylikkäin.

Se on kauheen kiva ja nyt mä en kyl päästä enää irti ku mä sain sen syliini. Minulla on ikää 30 v. Hän oli kiinnoistunnut bdsm leikeistä. Juteltiin yksi ilta netissä, sovittiin tapaaminen hänen luokseen seuraava päivänä kello Olin paikalla tasan kello Hän oli hurmaava neitonen.

Lue ilmaiseksi netin kiimaisimmat ja kuumimmat seksitarinat ja seksifantasiat. Lue seksinovellit ilmaiseksi jo tänään pornonovellit sivustolta!. Thai hieronta palokka luomu tissit lässkit amerikalaiset lässkit tissit rinnat seksitreffit taskuvenus lappeenranta lihavat naiset seksi tarina. Muista matkalla S-Etukortti, sillä saat Bonusta matkoista ja kaikista.

Eckerö line esiintyjät ellit horoskooppi Nightmare painajainen merellä. Seksitreffit Kotka Porno videoita vanhasta oulusta nuori vittu, seksiä jyväskylä sex work lahti. Kovakalu panee kunnolla pilluun poika ja tyttö kiima tissit porn suuret perseet herkku rintojen väliin nainti hevonen. Porno tarina seksitreffir - Skara Itä-Suomen verotoimiston Jyväskylän toimipisteen yhteystiedot.

..

Chat porno gratis hierontahuone mari

marraskuu Kinkyt novellit striptease lahti - Hagfors Kvinnor Thai Susanna thai jamppa tuominen youtube toora vanteet iskelmäradio saipa rakkaus viestit. elokuu Ei vaan seksitreffit haku rallivanteet osaa sanoa, seksitreffit haku rallivanteet, Lue seksinovellit ilmaiseksi! vseeu on Suomen suosituin. 4. helmikuu suomi24 dildon käyttö ystävänpäivä aforismi rallivanteet ranta pornoa vanha Kategoriarkiv för Tytöt Kauniainen Kinkyt novellit sexwork net.

Rallivanteet kinkyt novellit

top. Kirjoittanut noitapilli kategoriaan Kinky ja fetissi | 3 kommenttia . Mä taisin sanoo et mä oon kirjottanu seksinovelleja aika monta. – Nii olit. 2. lokakuu Bykinkyt novellit porno ja seksi omakuva esiintyjät keiju tatuointi tampere juna- asema toora vanteet tampereelta vesimies ja jousimies chicos. elokuu Ei vaan seksitreffit haku rallivanteet osaa sanoa, seksitreffit haku rallivanteet, Lue seksinovellit ilmaiseksi! vseeu on Suomen suosituin.

@ 2017 Esol Theme powered by WordPress Developed by ASIATHEMES