• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Seksiä ruotsinlaivalla eroottiset kertomukset

Valene Temple   / 15/01/2018

seksiä ruotsinlaivalla eroottiset kertomukset

Pasi oli jo nukahtanut ja sitä ennen olimme riidelleet rajusti, Pasi oli mustasukkaista sorttia. Oli siellä muutakin mutta taidettiin jokunen suudelma jukan kanssa vaihtaa mutta ei sen enempää vaikka Jukka kovasti yrittikin.

Hei, siitä on yli 20 vuotta aikaa, ei se ajasta ainakaan ollut kiinni Naurahdan ja mietin että ehkä jotain olisi voinut tapahtuakin, ei ehkä mitään vakavaa mutta ainakin jotain peuhaamista, mutta se olisi ollut Pasille väärin tehty.

Jukalla oli naistenmiehen maine silloin, eikä ollut ns sitoutujan maineessa, vaikka ainakin yhden lapsen oli jo siihen mennessä yhden kylän tytön kanssa tehnyt.

Mitä Pasille muuten kuuluu? Asuu Vantaalla perheensä kanssa, meni ammattikoulusta tekuun ja on nyt joku pikkupomo No hyvä, Pasi olikin aina tosi tunnollinen. Mitäs sä, vaimo ja liuta lapsia varmaan vai? Pari exää juu ja liuta lapsia ihan oikein, miten sulla Kerron reilun kymmenen vuoden liitosta ja kolmesta lapsesta. Jukka kyselee kaikenlaista ja juttu luistaa aika hyvin.

Jopa niin hyvin että en aluksi edes huomaa miten olemme jääneet neljästään, minä ja Jukka sekä Tarja ja Niko. Tarja ja Niko suutelevat kiihkeästi ja Nikon käsi puristaa Tarjan rintoja. Mitäs sanot Tarja, jätetäänkö nuoripari tutustumaan toisiinsa ja mennään me drinkille vaikka karaoke baariin. Mikäs siinä Tiedän mihin Tarjan tie tästä vie joten Jukan juttuseura ei ole ollenkaan huono ajatus. Hei Tarja, me käydään drinksulla Jukan kanssa Tarja sanoo että se passaa kyllä, he kuulemma menevät drinkille Nikon hyttiin.

Naurahdan sille ja Tarja nauraa takaisin, Nikon keskittyessä Tarjan rintoihin. Jukka tuo meille Mojitot, joihin olen tykästynyt. Maistan omaani ja se maistuu erilaiselle kuin edelliset, ehkä täällä karaoke baarissa on eri aineet, vaikka ihan suun mukaista se vielä on tämäkin. Juttelemme kaikenlaista vanhoista ajoista, vertaamme tietoja vanhan kotipaikkamme asukeista.

Vaikka ei se Jukalle vanha ole, selviää että hän asuu edelleen kotitilalla, vanhalle parille on rakennettu uusi hirsitalo sivummalle. Olet vieläkin ýhtä kaunis kuin silloin No äläs nyt, en kyl oo No totta… et ookaan, oot kauniimpi Jukan sanat on mukavia vaikka tiedän ne vain sanoiksi ja jopa flirtiksi.

Sellainen se on aina ollut, ei se naistenmiehen maine tyhjästä tullut. Jukka hakee toisen mojiton minulle ja itselleen ottaa lonkeron. Epäilen ääneen baarimikon taitoja tai aineita, tämä on edellistäkin heikompi suoritus, kitkerä ja kuivan makuinen.

Jukka sanoo sen varmasti johtuvan siitä että kunnon mojitossa on lime ja tässä sitruunaa mukana ja asia tuntuu minusta aika loogiselta. Mun pitää mennä puuteroimaan nenääni Tuun sun kans, munkin pitää mennä Menemme etsimään vessoja mutta naisten vessassa on jotain remonttimiehiä, vain miesten wc on käytössä ja sinne on jono ulos saakka. Oi perhana, miks juuri nyt Voitais mennä mun hyttiin Jukan ehdotus sisältää ilmeen joka on tulkittavissa monin tavoin mutta ainakin siinä on taka-ajatusta mukana.

Mun hytti on tässä ihan lähellä, voidaan sinne vessaan Sanon tämän koska jostain syystä oma hytti tuntuu turvallisemmalta kuin vieraan miehen hytti, ainakin se on sovinnaisempi, miltä se nyt näyttäisi jos tulisin vieraan miehen hytistä. Horjahdan käytävällä ja epäilen merenkäyntiä.

Jukka nauraa että meri on ihan tyyni, taitaa olla jostain muusta nyt kyse. Tarkista lipusta hytin numeron varmistaakseni sen ennen kuin yritän avata lukon. Ovi aukeaa ja heitän käsilaukun sängylle ja meen vessaan. Tulen ulos ja Jukka istuu sängyllä, hän on siirtänyt Tarjan matkalaukun lattialle. Tuu istuun mun viereen Ei…ei kun mennään vaikka takasin Tuu ensin tähän vähän Jukka taputtaa sänkyä.

Mietin, hiukan heikottaa ja silmissä pyörii joten ehkä voisin istahtaa hetkeksi. Jukka taputtaa taas ja tällä kertaa istun hänen viereensä.

Jotenkin meni päähän kun tultiin tänne hyttiin, oisko täällä huonompi ilmanvaihto tai jotain Se voi olla, paljon mahdollista, sun kannattais juoda vaikka vettä Mietin että olisi pitänyt mennä taxfreehen ja ostaa muutama pullo vettä, olihan siitäkin juttua. Jukka sanoo että kyllä se ohi menee kunhan hetken istun. Myönnän asian ja ihan hyvä että hiukan huokaisee välillä, kellohan on vasta puoliyö. Jukka juttelee koko ajan jotain ja vastailen vain lyhyesti. Jutut menevät laidasta laitaan, mutta kun Jukka kertoo siitä miten hän joskus vakoili minua ja Pasia kun olimme sängyssä, alan kuuntelemaan tarkemmin.

Hän kertoo että oven raosta useinkin katseli kun naimme Pasin kanssa. Kuulemma oli hiukan säälinyt minua kun olin joutunut tyytymään Pasiin. Ihmettelen että miten niin tyytymään, johon Jukka sanoi että hänellä olisi ollut paljon parempaa annettavaa. Naurahdan asialle ja sanon että tyypillistä miesten juttua. Jukka sanoo että varmaankin on sitä mutta hän on tosissaan.

Ei se pikkuveljen touhu mitään kehuttavan näköistä ollut, sanotaanko näin että sun kaltainen rotunainen olisi kaivannut oikean miehen käsittelyä jo silloin Muistelen asiaa ja kieltämättä, olihan Pasin otteet haparoivat koko aikana kun seurustelimme ja kokokaan ei ollut mitenkään mainittava, mutta ei ole miehellänikään keskivertoa kummempi. Ajattelin sen menevät nuoruuden kokemattomuuteen jo silloin ja ne nopeat laukeamiset jännityksen piikkiin.

Sanon Jukalle että kukaan ei ole seppä syntyessään. Jukka myöntää asian mutta kertoo että se onkin sitten eri asia miten sepän hommissa kehittyy ja joillakin sepillä on vielä työkalukin sen verran iso että vaikka nuijisi hiukan huonomminkin niin silti tulee jälkeä. Jukka nauraa jutulleen ja vastaan siihen että enemmän se taidosta on kiinni.

Uskallatko todistaa sen Ai minkä? Jukka kertoo että jos hän näyttää oman sepän työkalun niin olisinko edelleen sitä mieltä. Sanon että antaa olla työkalut pakissa vaan. Jukka katsoo mua ja nousee seisomaan. Avaan farkkujen vyön ja napin. Hei kuules nyt, eiköhän tää riitä No pistän piiloon jos et tykkää Katson miten Jukan siniset farkut putoaa nilkkoihin. Harmaat boxerit jäävät kauluspaidan helman alle. Tuijotan hiljaa mitä tulee tapahtumaan.

Jukka laskee boxerit alas polviin ja paidan helma peitää paljon edelleen. Pian helma nouse kuin itsestään ja karvaiset kivespussit vilahtavat reisien välistä.

Helma nousee edelleen ja pian niin paljon että iso paljas terska siirtää kankaan pois tieltä kunnen helma jakaantuu kuin tarkoituksella nappien kohtaa peniksen molemmin puolin. Kokoa todellakin on, paksuutta ja pituutta. Erektio on voimakas, suonet rikkovat muuten sileän pinnan kuin pulleina matoina.

Koske sitä Etu ja keskisormeni koittavat terskaa ja koko kalu nytkähtää. Tunnustelen reunoilta ja päästä, kova ja sileä. Jukka huokaisee matalasti ja jatkan samalla tavalla. Terskan kärki reiän kohtaa alkaa kostua, otan sitä hiukan sormiini ja nyt ne liukuvat liukkaasti iholla.

Oot ihana, arvasin sen Otan peukalon mukaan ja samalla kun etu ja keskisormi on päällä, peukaloni tarttuu alapuolelta. Nyt tajuan miten paksu se on, en muistanutkaan miten erilaiselta iso kalu tuntuu kädessä. Menen alemmas käden kanssa, suonikas varsi puristuu käteeni. Puristan sitä voimakkaasti mutta hellästi, heilutan sitä hiukan. Useimmilla miehillä on esinahka tallella joiden kanssa olen ollut, ympärileikattu tuntuu siksi jotenkin oudolta.

Nuorempana turkinlomalla sain kokea ensi kerran ympärileikatun. Äkkiä tajuan mitä teen, tähän asti olen ollut jotenkin kuin transsissa. Irrotan käteni ja vaistomaisesti pyyhin sen sänkyyn.

Jukka istuu äkkiä viereeni, iso penis kovana koko ajan. No mikäs sulle tuli, olisit jatkanut teki niin hyvää Hei oikeesti, oon naimisissa En kerro kellään, jos et säkään Katson Jukkaa, tummat viikset lähestyvät kohti minua. Suljen silmät ja antaudun suudelmalle joka pian muuttuu kiihkeäksi kielisuuteluksi.

Jukka taitaa minua makuulle ja tunnen miten penis painaa reittäni sekä kylkeä vasten. Jukka tunnustelee rintojani ja vatsaani joka paikasta. Jokin sisälläni sanoo että pitäis lopettaa ja huutaa sitä että minun pitäisi hävetä itseäni, niin käytökselläni kuin jukan tunnustelusta vartalollani. Mutta silti se mikä huutaa kovempaa saa minut nauttimaan tilanteesta. Reiteni alkavat hieromaan yhteen hiljaa ja vahingossa käteni osuu Jukan penikseen. Ekalla kerralla en tee mitään mutta toisella tartun siitä kiinni ja puristan sitä pumppaillen.

Jukka nousee ja riisuu kokonaan itsensä. Jäntevä ja karvainen vartalo alasti minun edessä. Riisutaan sutkin Jukka auttaa mut seisomaan ja nostaa samalla tunikan pois, katsoo hetken rintaliivejä ja sitten avaa ne samalla kehuen niitä ja minua. Halusin sua jo silloin, oi että olisimme nauttineet jos silloin Jukka imee nänniä ja puristaa toista kädellään.

Kumarrun hiukan ja riisun legginsit nilkkoihin. En saa niitä potkittua pois ja Jukka tajuaa sen. Hän taittaa minut takaisin makuulle ja hellästi ottaa housut pois, jalka kerrallaan pujottaen. Katson miten isolta hänen kalunsa seisoo suoraan kohdevalon alla. Jukka suukottaa pohkeita ja nostaa jalat yhdessä suorana kattoon päin, samalla suukotellen alemmas polviin ja reisiin. Sinne päästyään hän liuttaa sormet pikkarisaumojen alle ja hivuttaa niitä pois, itse samalla nostan hiukan peppua ylös ja kangas liukuu alas.

Sitä myöden kun pikkarit nousee jalkoja pitkin ylös niin Jukka suutelee ihoa jonka kangas ohitti. Nilkoissa hän tarttuu pikkareihin hampaillaan ja suullaan ottaa ne lopulta pois, pudottaen ne lattialle, mutta sen sijaan ne putoaa Jukan kalun päälle. Jukka avaa minut jalka kerrallaan, kunnes makaan sängyllä alasti pillu auki ja kosteana.

Hän kumartuu suutelemaan minua sieltä, ja se tuntuu jotenkin erityisen taivaalliselta. En osaa kuvailla sitä mutta tunsin miten hän jostain syystä osasi löytää juuri oikeat paikat. Suljen silmät ja nautin. Saan orgasmin pian Jukan suuta vasten ja työnnän Jukan kasvoja hiukan pois, jotta saan huokaista. Hymyilen, ihana tunne kropassa, kun äkkiä tunnen paksun terskan liukuvan sisään. Se työntyy pikku hiljaa kokonaan sisääni ja se löytää tiensä pohjaan asti.

Hetken olemme paikallaan kunnes jukka alkaa hiljaa pyörittämään lannettaan, liike koko ajan laajenee ja voimistuu. Suutelemme herkästi samalla ja tuntuu että koko maailma on tässä sängyssä tai ainakin tässä hytissä. Rakastelemme näin jonkin aikaa kunnes Jukka nousee pystympään ja tarttuu nilkoistani. Hänen katse on pistävä ja tuijottaa koko ajan silmiini. Kerta kerran jälkeen hänen liikkeensä on voimakkaammat ja pidemmät, kunnes lopulta hän nai minua niin että terska käy melkein ulkona ja painuu taas kokokaan pohjaan asti.

Ynisen voimakkaasti naimisen tahdissa samalla kun kuulen matalia murahduksia Jukalta. Saan taas orgasmin ja tuntuu että Jukka vain kovenee koko ajan.

Jukka kääntää minut vatsalleni ja komentaa minua pyllistämään. Nostan pepun ylös ja kuulen miten jukka kehui minua samalla pakaroita puristellen. Varoittamatta hän työntyy sisääni ja alkaa saman naimisen takaapäin. En kestä ja saan taas orgasmin. Jukka puristaa pakaroita ja karjaisee kun samalla hän laukeaa sisääni, monta ruiskausta tuntuu sisälläni.

Romahdan vatsalleni ja Jukka kellahtaa viereeni. Hän suutelee selkääni ja tunnen miten hiukan pehmennyt penis lepää pepun päälläni. Jukka kehuu minua parhaaksi koskaan ja vaikka tiedän että puhuu vain lämpimikseen niin ne tuntuvat hyvältä.

Makaamme siinä ja nukahdamme. Näen kuinka ovi avautuu ja Tarja seisoo siinä hämmästynyt ilme kasvoillaan. Tuijotan vain Tarjaa ja yritän olla irvistelemättä. Jukka nai minua takaapäin niin että kasvoni on ovelle päin, emme juuri ole nukkuneet koko yönä, vaikka ekan kerran jälkeen nukahdimmekin. Ei mennyt kauaa kun jukka suuteli minua joka paiaksta. Toin kännykän vain lataukseen, meen aamupalalle Tarja sanoo tämän samalla kun laittaa kännykän johdon päähän.

Huomaan miten hän kurkistaa taakseni ja katsoo miten siellä menee. Hän sanoo vielä että ei kiirettä, kaikessa rauhassa.

Hytissäni suuteleminen jatkui enkä lainkaan ajatellut ikäeroaamme joka oli kuitenkin yli 20 vuotta. Tyttö oli melkein 18 vuotias.

Riisuutumisen aikana tyttö kertoi minulle kuukautisistaan mutta eihän se minua haitannut. Ollessamme alastomina hän sanoi: Huh huh tämä teki vaikutuksen Tietysti hyttikaveri piti vielä karkoittaa toiseen hyttiin Rakastelumme jälkeen tyttö mainitsi, mitähän gynekologi tarkoitti sanoessaa ensimmäisen kerran sattuvan mutta se ei koskenut lainkaan?

Naurahdin ja otin hänen kaksi sormeaan käteeni ja puristin höllästi sanoen toisten naisten olevan tälläisiä ja sitten tiukensin otettani ja sanoin sinun olevan tälläinen.

Aikuinen mies , Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin ja yhteen: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, luo uusi käyttäjätili.

...

Seksiä ruotsinlaivalla eroottiset kertomukset

Seksiä ruotsinlaivalla eroottiset kertomukset

Pahotar suomalaista amatööriseksiä

@ 2017 Esol Theme powered by WordPress Developed by ASIATHEMES