• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Pikkarit myy pyllyn nuolenta

Ihanin hetki oli, kun vaimo pysähtyi lueskelemaan reseptikirjaa seisten samalla korollaan vasemman kämmeneni päällä. Kieltämättä ehdin ajatella, että kuinka kauan käsi kestää tällaista menoa.

Onneksi selvisin parin päivän kivuliaalla kädellä ja pannarihan oli hyvää Mieluisaa tallontakesää ja makoisia pannareita Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Te joilla on käytettyjen pikkareiden fetissi! Te joilla on käytettyjen pikkareiden fetissi!

Haluaisin tietää ja oppia lisää tästä fetissistä. Itse toimin fetissin vastakkaisella puolella, eli myyn käytettyjä pikkareita niitä haluaville, ja se kiihottaa minua, erityisesti kun saan palautetta miehiltä että he ovat niistä nauttineet. Olisi hienoa jos jaksatte vastata mahdollisimman moneen.

Mikä käytetyissä pikkareissa kiihottaa? Minkälaisina haluatte käytetyt pikkarit? Miten tajusitte olevanne ensimmäistä kertaa kiinostuneita niistä? Kun saatte käsiinne käytetyt pikkarit, mitä puuhailette niiden kanssa?

Jäävätkö pikkarit säilytykseen ikuisiksi ajoiksi vai heitättekö käytön jälkeen roskiin? Oletteko sinkkuja vai parisuhteessa eläviä ihmisiä? Minkälaisia ostokokemuksia teillä on ollut tai kokemuksia ylipäätään käytetyistä pikkareista, hyviä sekä huonoja?

Mitä muuta sinun fetissisi pitää sisällään ja onko se kehittynyt tai muuttanut muotoaan ajan kanssa? Myös minulta saa kysyä kysymyksiä, jos teille tulee jotain mieleen.

Ei trolleja, provoja eikä vihaa. Pidetään keskustelu asiaan kuuluvana. Herrasmies haussa 06 Bi henkistä herrasmiestä, rouvalle munaa ja miestä sais imee ja nuolla samalla. Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä? Tallottavan unelmapannari Annoin muutama päivä sitten vaimolle kunnon nuolentasession ja palkkioksi sain reipasta tallontaa. Joltain palstalta luin pikkareiden haistelun kiihoittavan ja päätin kokeilla. Hieman ällöttänyt koko ajatus aikaisemmin mutta sattui olemaan aamulla sellainen kiima päällä että päätin kokeilla ja kävin pyykkikopalla penkomassa.

Piti ensin varovasti haistaa ettei vaan lentäisi laatta. Hyvin vieno kiihoittava pissan ja pimpin tuoksu niistä lähti, ei paha. Täytyi painaa ihan nenään kiinni koska haju oli yllättäen aika mieto.

Tuoksu vielä hieman voimistui kun pöksyt hengityksestä saivat kosteutta. Päätin ottaa munan esiin ja runkata samalla. Oli siinä jotain uutta mitä ei ollut tullut mieleenkään aikaisemmin kokeilla.

Lasti lensi ennätys nopeasti ja tuntui hyvältä. Sitten pieni morkkis perään ja pöksyt takaisin koppaan. Oli kyllä koukuttava kokemus ja on tullut sen jälkeen silloin tällöin samaa tehtyä. Kiva kun jaoit kokemuksesi! Monella lähtee ilmeisesti ihan viattomasta ajatuksesta tai kokeilusta, ilman että odottavat siltä edes sen kummempaa. Mutta ei se naisen tuoksu jos on vain terve alapää ole mitenkään oksettava, vaan nimenomaan hentoinen ja makeahko, kiiman tuoksuinen jos niihin on masturboinut.

Monella taitaa olla väärä oletus nimenomaan näistä pikkareiden tuoksuista. Kiihoittako Yasmin se sua, että tiedät miehen runkkaavan sun pikkuhoisuihisi? Kyllä, tai kun ylipäätään tiedän että mies käyttää pikkareitani joissa on minun tuoksujani tai kiimaani ja saa niistä nautintoa. Kaikista kivointa on jos mies nuolee tai imee pikkareita.

Olin noin 12vuotias kun pääsin ensi kertaa haistelemaan aikuisen naisen jalassa olleita pikkareita, jo itse tilanne kun pengoin pikkarit kaverin mutsin pyykkikorista oli kiihoittava mutta se tuoksu, sitä ei voi sanoin kuvailla,koukku oli valmis. Kiiman tuoksu on todellakin hento ja makea, olen varmaan jollain tavalla pervo sillä kiihotun eniten päivän jalassa olleista pikkareista,lievää virtsan ja päivän hionneen pillun tuoksua ei voita mikään. Niin,unohdin mainita olen nyt 40v, en säilytä pikkareita kauaa,haistelen ja tyydytän itseni.

Mieluiten ostaisin pikkarit suoraan naiselta jalasta. Et ole yhtään pervo! Kaltaisiasi miehiä on monia, jotka tykkäävät juuri samoista asioista kuin sinä! Jotkut haluavat todella pitkään käytettyjä pikkareita, esimerkiksi kolme tai neljä päivää jalassa pidettyjä. Moni myös kiihottuu jos pikkareihin pyyhkii pissan tai päästää pienen pissauksen niihin. Hauskaa että olet noin nuorena jo löytänyt ensi kosketuksen asiaan. Ihanan kiihoittavaa niin olisi tehdä.

Ei kyllä kestä kauaa kun tulee. Vessakäynnin yhteydessä kannattaa jättää åillu pyyhkimättä-antaa kiimaisen ylimääräisen silauksen!!!!

Mulle tarjottiin Sukkahousuista melkoista summaa, nyt harmittaa kun idiootti en myynyt. Juu en itsekään tajua miksen myynyt. Jos joskus tulee vastaava tilaisuus ni en passaa.

Pikkareilla runkkaan ja laukean niihin. Itselläni pikkupöksyjen haistelu on kulkenut mukana läpi koko elämän kirjon, välillä heikommalla menestyksellä,välillä taas toisin. Tänään olen niin onnellisessa suhteessa että rakas vaimoni ihan tarkoituksellaan pissii ja tekee pöksyistään minulle houkuttavat,vaikkei niitä minulle suoraan tarjoakkaan. Tietää kuitenkin niiden päätyvän pyykkikorista ominkäsinonneen hetkiini. Hän myös itse kiihoittuu suunnattomasti kun hieron hänen pimppiään likaisten pikkuhousujen ollessa jalassaan.

Sillointällöin teemme laivaristeilyn kahdestaan ilman lapsia ja silloin jo ennakoiden hän pitää pöksyjä jalassaan muutamia päiviä jolloin tuoksut ovat vamasti kohdallaan ja reissusta tulee järisyttävän kiihoittava pervoilu risteily.

Illanaikana silmäilin nuorata tyttöporukka jolla oli vauhti päällä. Loppu illasta näin yhden seuruen tytön yksin nojailemassa tolppaan. Menin juttelemaan neidolle joka oli huomattavasti minua nuorempi ja kysyin suoraan jos saisin hänen pikkarinsa rahaa vastaan.

Yllätykseksi hän suostui ja mentiin sivummalle sopimaan. Lähdettin yhdessä vessaan jossa hän otti pikkarinsa ja antoi minulle.

Jäin vessaan tutkimaan löytöstäni Ei mennyt kauaakaan kuin ruiskin kaaressa. Ulos tultuani tyttö odotti ulkopuolella hymyillen kysellen oliko hyvät ja sanoi että olin kiimassa unohtanut maksaa. Se hoidettiin pois alta ja tarjosin vielä oluet kaupanpäälle.

Not bad, taisi tyttöäkin kiinnostaa ja kiihottaa kun jätkä jää runkuille tuoreeltaan tuoksuvien pikkareiden kanssa Minä olen kans myynyt pikkarit jalasta ravintolaillan aikana nappasin pöksyt vessassa pois.

Oli tosi kiimaiset, koska olin koko illan tanssinut miesten kanssa joilla seisonut. Saa mut aina märäksi. Laitoin pikkarit miehen puvun takin taskuun. Hän antoi mulle satasen jolla tilasin molemmille paukut ja loput rahat sain pitää. Minulla on myös vahva fetissi käytettyihin alushousuihin. Naisten alusvaatteet ovat kiinnostaneet jo nuoresta iästä asti, mutta kiinnostus haistamiseen alkoi vasta muutama vuosi sitten.

Varsinaiset haistelukokemukset ovat tosin jääneet vähälle, ei tosin kiinnostuksen puutteesta vaan mahdollisuuksien puutteen vuoksi ja ihan omatunnon vuoksi. Olen naimisissa ja en ole halunnut tuottaa pahaa mieltä vaimolleni tai ystävilleni. Sen vuoksi olenkin miettinyt käytettyiden pikkareiden ostamista.

Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Pepun nuoleminen Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä Winman , Voiko olla kiihoittavampaa kuin nuolla upean naisensa peppua takaapäin? Nainen pylly pystyssä odottaen isoa elintäni, sitä ennen nuolen ja suukottelen hänen salaisinta paikkaansa ja kiiltelevää posliinia..

Naidessani häntä takaapäin, hän pyytää, että nauttisin hänestä.. Nainen tietää olevansa ihana kun mies nuolee peppureikää. Dick The Lick , Meillä töissä kyllä riittää noita pepunnuolijoita aivan tarpeeksi.

Aikuisella on joko perse tai pylly. Peppu on todella naiivi ja kaunisteleva sana. Siinä ei muutu itse asia yhtään kauniimmaksi kuin mitä se on:

.

Read More

@ 2017 Esol Theme powered by WordPress Developed by ASIATHEMES