• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Seksi naiset intiimihierontaa

Serita Kuehn   / 03/01/2018

seksi naiset intiimihierontaa

Sitten hän kysyi mitä lisähoitoja halusin Hieronta maksoi 50 euroa "lisäpalveluineen" hoitopöydällä ja sängyssä ja se oli kerrassaan ihanaa koko tunnin ajan. Mies antoi käyntikorttinsa ja saman "hoidon" saa myös kotikäyntinä ainoastaan 10 euron matkakulut lisättynä hintaan.

Onko teillä kokemuksia miesten tekemistä intiimihierontapalveluista, jos niin kertokaa millaisia. Minä en moiseen menisikään. Näyttelemään itseäni jollekin mieshierojalle.. Siis mitä se mies sitten teki? Intiimihieroja ottaa naisen toimet huomioon toisella tapaa kuin oma mies, jonka esileikki on pieraisu. Epäilen tietäväni tämän humoristisen hierojan Turusta.

Miten hieroja pystyi hieromaan tissejä ja oikein puristelemaan nännejä, jos asiakas oli mahallaan koko ajan? Taisi olla päiväunta, haa. Nainen 44 , Rohkeuttahan se vaatii näin naiselta ja varmaan monelta halukkaaltakin tuo rohkeus puuttuu. Minä sain sellaista tarpeeksi kerättyä ja kokeilin Helsingissä viime kesänä. Rauhallinen, asiallinen ja hienovarainen intiimihieronta oli yksi eroottisen elämäni huippukokemuksia.

Varmaan tällaisia hierojia on nykyään paljonkin, mutta ainakin tältä kannattaa tiedustella: Käyn hierojallani parin viikon välein. Mistä te naiset olette näitä intiimihierojia löytänyt? Olen pari krt antanut tuollaista palvelua naisille mutten ole rahaa pyytänyt vaan vain antamisen ilosta. No kaikilla kerroilla homma on kyllä edennyt pitemmällekin.

Olen netissä tarjonnut tällaista palvelua parilla palstalla, muttei kukaan ole ollut kiinnostunut. Vaimo on tykännyt - pitääköhän olla ammattihieroja, että tällaisia tilaisuuksia tulisi vastaan edes? Kyllä naiset pitävät kun hyvän ja hellän intiimihieronnan saavat.

Ja toimii hyvin jos esim tutussa turvallisessa kotiympäristössä kotikäyntinä. Kalenterissa olisi vapaitakin aikoja. Täällä hesassa ei ole montaa joka osaa hieroa oikeasti ja hyvin. Kannattaa kysellä onko hieroja ammattilainen vai joku harrastelija tai pervo, niitäkin on ihan liiaksi!

Mulla on lievä liikuntavamma ja siksi on hienoa kun saan hierojan kotiini ja on tuttu ympäristö. Täällä hesassa on aika paljon tyrkyllä noita hierojia mutta ystäväni suositteli yhtä joka tekee "oikeata hierontaa naisille" ja en ole katunut. Kaiken kukkuraksi se on vielä aika komeekin. Se hieronta tehtynä öljyllä on tosi mahtavaa ja siitä ei tosiaankaan voi olla kieltäytymättä kun kysytään, hierotaanko joka paikka.

Ihanaa että tämmöinenkin palvelu on olemassa. Olen jopa "vahingossa" koskenut sen kaluunkin siinä hieronnan aikana, eikä se siitä pelästynyt tai pahastunut. Yleensä otan tukea sen kiinteästä pyllystä etten putoa sängystä ja arvatkaa vaan onko kiihottavaa kun samalla hierotaan ihanan helläsi ja lempeästi alapäätä. Kaikki yhteystiedot moderoidaan pois Kerran kyllä kävin fysioterapeutilla jonka luona tuli sellainen olo että olisi voinut pyytää muutakin.

Ajattelin silloin että mielikuvitukseni vaan laukkasi liian lujaa Täällä lapissa on jo eräs mies hieroja joka tekee kotikäyntejä naisten luo. Eräänä v-loppuna soitin hänelle ja kysyin oliko aikaa tulla. Tunnin päästä mies oli ovella reppuselässä missä oli rasvat mukana. Riisuin itseni alasti ja menin sängylle makaamaan.

Minulle oli selvää että hän hieroisi minut myös intiimisti ja niinhän se teki. Oli aivan mahtavat orgasmit ja oisin halunnut tehdä muutakin hänen kanssa, mutta tällä kertaa aikamme oli rajallinen, joten taidan soittaa tänään hänet käymään taasen meillä Suosittelen kyllä kaikille naisille jos saatte miehen yhteystiedot jostakin, että ottakaa yhteyttä Hän asuu muuten Torniossa ja on kiinteä vartaloinen.

Pistän ketjun kiinni kohta jos täällä jaellaan vain yhteystietoja. Ja muistakaa, että tässä ketjussa vain keskustellaan aiheesta, ei mainosteta omia palveluja jne.

On täysin ymmärrettävää ja hyväksyttävää ettei ketään tai mitään tiettyä saa täällä mainostaa. Mutta ongelma onkin mistä noita hierojia löytää? Naishierojia kun miehille kyllä löytyy. Ei pal tartte vaivaa nähdä. Mainostaako nää miehet itteensä jotenkin jossain muualla kuin keskustelupalstalla huom!! Jotenkin tuntuu niin hullulta että naiset saa tyrkyttää itteensä miehille mut miehet ei itteensä naisille.

Kävi näjet mielessä että kun viron naiset on yritteliäitä, niin olisko siellä miehetkin? S-Treffeillä saa kaksi hyvää hierontaa yhden hinnalla joka on oikeata hierontaa. Olkaa tarkkoina kenen luokse menette sillä niitä hierojia on moneen lähtöön.

... toukokuu Mitä naiset ajattelette hierojan käynnillä saadusta intiimihieronnasta? Jos menette hierontaan, onko mielessä. Seksi ansmi.eu on Suomen suurin aikuisviihdesivusto ja interatiivinen seuranhakusivu. ansmi.eu Hierontaa (ei seksiä) , Hyvä thainainen hieroo vaasa. syyskuu seksi. Naisen orgasmin salaisuus piilee siinä, että naisen täytyy olla on rasittunut stressaavan päivän jälkeen, anna hänelle selkähierontaa. Seksi naiset intiimihierontaa

Ryhmäseksi tarinat live porno suomi

Seksi naiset intiimihierontaa

@ 2017 Esol Theme powered by WordPress Developed by ASIATHEMES